USD: EUR:
... в Запорожье
Зеленський відвідав будівництво нового терміналу в запорізькому аеропорту

Зеленський відвідав будівництво нового терміналу в запорізькому аеропорту

Під час робочої поїздки президент України Володимир Зеленський, на запрошення міського голови Володимира Буряка, побував на будівництві нового пасажирського терміналу Міжнародного аеропорту «Запоріжжя». Про це повідомляє прес-служба мерії.

Президент сьогодні ознайомився з проблемними об’єктами – дамбою ДніпроГЕС і незавершеними мостами через річку Дніпро на Хортиці. Після цього президент вирішив перед вильотом подивитися на те, як просувається будівництво міжнародного терміналу в КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя».

Президент України зазначив, що новий термінал запорізького аеропорту сучасний і добре виглядає. Також Зеленський пообіцяв допомогти у вирішенні ряду бюрократичних питань для продовження реалізації програми розвитку Міжнародного аеропорту «Запоріжжя» на рівні Києва.

Міський голова Володимир Буряк зазначив, що Володимир Зеленський став першим президетом, який побував на будівництві терміналу, запросив його на відкриття, після завершення будівельних робіт.

Нагадаємо, будівництво терміналу почалося в грудні 2017 року. Роботи повинні завершитися в кінці поточного року. Площа нового терміналу складе більше 12 тисяч квадратних метрів, пропускна здатність – 400 пасажирів на годину.

1

Запорожец2019-07-18 22:11:04
Что вы слушаите Буряка это банда Шаурмы они едины с Брылем весь бюджет города просеивалса.отвалы. вывоз мусора в три дорого.братом Шурмы. все тендера города. ШуРМЫ. Маяковского проспект два года реконструируют.вы посматрите какой движняк был при ПОЛЯКЕ как город украсил и поднял. гнать их с города. .воры в законе. Сацкий ещеб жил не перенес наглость Шаурмы . посматрите на ихние рожи ХИТРЫЕ на бисбпрдах. еслиб думали о городе не балатировались в РАДУ есть грешок чтоб получить неприкосновенность