USD: EUR:
... в Запорожье
І сміх, і гріх: на Запоріжжі ями на дорогах засипають битою цеглою, — ФОТО

І сміх, і гріх: на Запоріжжі ями на дорогах засипають битою цеглою, — ФОТО

Поки центральна влада обіцяє побудувати п’ять тисяч кілометрів доріг, в одному містечку Запорізької області дороги “будують” з будматеріалів

Поки мешканці Запоріжжя обурюються, то тріщинами на асфальті, то навпаки ідеальної дорогою, наприклад, на Набережній (бо, тепер ганяють), жителі Молочанська власноруч латають ями на дорогах.

Молочанськ знаходиться всього в 100 км від Запоріжжя. Колись в містечку районного підпорядкування працювало відразу кілька заводів, в тому числі й асфальто-бетонний. Завдяки наповненню в бюджет податками від підприємств, і наявності практично власного заводу з виготовлення асфальту, дороги в місті були навіть краще, ніж в районному центрі — Токмаку.

Але тепер все змінилося. Заводів немає — немає великих платників податків. Дороги з роками розбиваються, але ніхто не робить навіть ямковий ремонт. На деяких вулицях люди самі засипають ями: то сміттям, то жужалкой (останками згорілого вугілля), або ще якимись відходами.

На Facebook-сторінці “Молочанськ Україна” опублікували фото, на якому видно, як в місті “борються” з ямами. Одну з найглибших ям на дорозі просто засипали цеглою. І навіть не цілою — в народі частинки цегли називають “боєм”.


Читайте також:

Стало відомо, скільки грошей з бюджету Запорізької області витратять на ремонт доріг у 2020 році

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

4

асфальтоукладчик2020-01-26 05:05:23
Красный битый кирпич используют только племя мумбо-юмбо олег вместо одеяла
Олег2020-01-25 18:30:39
Красный битый кирпич в качестве “подушки” под асфальт используют только племя мумбо-юмбо, потому что больше ничего нет, ну и мы само собой.
Микола питерский2020-01-25 06:38:36
Красный кирпич в качестве "подушки" под асфальт, отличный материал. Смех с автора.
Проповедник2020-01-25 05:05:10
Был проездом в Молочанске несколько раз . Дороги ,что в городе ,что в сторону Токмака или Полог , ни в сказке сказать , ни пером описать (можно сказать их нет).........