USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі збільшилась кількість загарбників, — ВІДЕО

На Запоріжжі збільшилась кількість загарбників, — ВІДЕО

Військові російської армії влаштовують навчання на Азовському узбережжі тимчасово окупованої частини Запорізької області. Ворожі гвинтокрили буквально літають над головами людей.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

В Мелітополі й районі збільшилась кількість ворожих військ. На базах відпочинку по всьому узбережжі розселили російських військових.

Наразі на Азовському узбережжі одиниці туристів. На море приїздить невелика кількість людей з інших тимчасово окупованих населених пунктів регіону. Люди, що приїхали на море бачать, як російські загарбники регулярно проводять тренування та польоти на гвинтокрилах над Азовським узбережжям.

Відео: «Бердянськ Сьогодні» від 7.07.2023

«Можна сказати, що гвинтокрили летять просто над головами тих людей, хто знаходиться на пляжі й продовжують випускати «теплові ловушки». Є випадки, коли «теплові ловушки» долітають до людей, що знаходяться на узбережжі», — зазначив Іван Федоров.

Відео: news_primorsk від 7.07.2023

Крім того, російські окупаційні війська влаштовують навчання на узбережжі Молочного лиману, де ворог влаштував полігон прямо на території національного парку.

Порожні пляжі й одиниці туристів: як проходить курортний сезон в окупованій Кирилівці.


Читайте також:

Комісія ТЕБ та НС обмежила масове перебування відпочиваючих на водоймах у Запорізькій області: деталі.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0