USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі бійці тероборони вступили до лав захисників України, - ВІДЕО

У Запоріжжі бійці тероборони вступили до лав захисників України, - ВІДЕО

Бійці Хортицького полку склали присягу на вірність українському народові.

Про це повідомив у своєму телеграм-каналі, виконуючий обов’язки мера міста, секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

«Вдячний кожному з вас за те, що в ці надскладні для країни часи ви за власним бажанням стали на захист України та Запоріжжя! Пишаюся кожним із вас!

 Виклики, які сьогодні стоять перед вами, – важкі. Йде війна. Але я вірю, що ви впораєтеся з будь-якою складністю, адже поруч із вами стоять ваші мужні побратими, а за вами – ціле місто Запоріжжя, – сказав в.о. мера.

Міська влада Запоріжжя забезпечуватиме бійців територіальної оборони одягом та харчуванням. Кожен із них отримає заробітну плату із запорізького бюджету.

Раніше ми повідомляли, що у бою під Гостомелем загинув легендарний десантник із Запорізької області, почесний громадянин Бердянська, Герой України Валерій Чибінєєв.

Читайте також:

Захоплення Запорізької АЕС, наступ на Пологівський район та обстріл Василівки: бойові дії у Запорізькій області

Російські війська продовжують на наступ до Запоріжжя: використовують реактивні системи залпового вогню

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

ЗП2022-03-06 15:31:39
Путину фашисту смерть! Слава Украине!
Украина во мгле2022-03-05 07:46:38
Каждый из них получит заработную плату из запорожского бюджета ? Так это же типичные наёмеики - бандюганы ! Кого защищать? За кого идти умирать? За новые офшоры? За шоколадные фабрики? За мародеров оборонпрома? Этому не будет предела, пока главные террористы сидят в креслах на Печерске; пока война – это мать и кормилица; пока на государственном уровне чествуются нацисты и убийцы; пока чужие дети – мясо, подпирающее трон…