USD: EUR:
... в Запорожье
В одному з районів Запоріжжя демонтують чотири «Купави»

В одному з районів Запоріжжя демонтують чотири «Купави»

Крім антиковідних рейдів, у місті тричі на тиждень проходять перевірки по боротьбі зі стихійною торгівлею.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

Сьогодні, 11 листопада, робоча група разом із міською інспекцією з благоустрою перевірили рейд із боротьби зі стихійною торгівлею. Так у ході рейду виявили 4 нелегальні причепи типу “Купава” в Олександрівському районі, які мають бути демонтовані найближчим часом. Ще 4 представники інспекції з благоустрою прибрали з вулиці Запорізької трохи раніше.

Нагадаємо, у Києві ударом ножем у груди вбили 26-річного сина бізнесмена з Кирилівки. Батько загиблого розповів, що нападником був нетверезий чоловік із Донбасу. Йому нібито не сподобалося, що Микола Балабатько розмовляє українською, тож покликав його поговорити надвір. Бізнесмен каже, що там підозрюваний дістав ніж та вдарив хлопця ножем у серце. Зрештою, той помер на руках у поліцейського. Батько також розповів, що його син був чемпіоном із джиу-джитсу, але це не допомогло захиститися від нападника.

Читайте також:

У Запоріжжі балковий міст готовий на 75%: що вже зроблено, – ФОТО

У Запоріжжі відкрили новий Центр вакцинації: де знаходиться і графік роботи, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

гармонь2021-11-11 16:52:41
Купава-для дрогалей "КУВШИНКА". Красив русский язык! Купава — река в России. Просто какой-то вуйко схамэнывся. Как же мы их п...ли этих дрогалей!!!