USD: EUR:
... в Запорожье
У Мелітополі депутат місцевої міськради зриває таблички з українськими назвами вулиць, - ВІДЕО

У Мелітополі депутат місцевої міськради зриває таблички з українськими назвами вулиць, - ВІДЕО

Він закликає місцевих мешканців та всіх українців робити так само, щоб повернути вулицям назви до проведення декомунізації.

Про це повідомляє РІА-Мелітополь.

Депутат Мелітопольської міськради Тарас Генов після акції з розвішування червоних прапорів містом почав демонстративно на камеру зривати таблички з українськими назвами вулиць, закликаючи всіх мешканців не лише Мелітополя, а й України робити те саме.

– Я оголошую флешмоб – зірви коричневу табличку з незрозумілою назвою у свого будинку і вистав це в соцмережу. Кожен із вас може зірвати цю табличку з незрозумілими назвами та записати це на відео, – заявив Тарас Генов демонстративно зриваючи таблицю на будинку на вулиці Дмитра Донцова.

Крім того, Генов звернувся до окупаційної влади з проханням виготовити нові таблички зі старими назвами та розвісити їх за Мелітополем.

Раніше ми повідомляли, що у Мелітополі окупанти захопили медіахолдинг «МВ» та друкують пропагандистські агітки під його відомим брендом. Як розповів видавець медіахолдингу «МВ» Михайло Кумок, у Мелітополі безкоштовно роздають друковану агітку з логотипом «Мелітопольські відомості» та контентом, до якого редакція не має жодного відношення.

Читайте також:

Співробітники Запорізької АЕС відмовилися спілкуватися із роспропагандистами, які намагалися зняти «переможне кіно»

Нардеп, депутати та чиновники: хто із Запорізької області опинився у списку «Держзрадників»

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0