USD: EUR:
... в Запорожье
 У деяких школах учні 5-11 класів повернулися за парти

У деяких школах учні 5-11 класів повернулися за парти

На сьогоднішній день із 8560 педагогів загальноосвітніх закладів 7440 вже вакциновано однією чи двома дозами, тому є шанс, що незабаром усі школярі зможуть повернутися до очного навчання.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

Гімназія «Контакт» стала одним із перших серед навчальних закладів Запоріжжя, де викладацький склад виявився вакцинованим на 100%. Тут 79 працівників, з них 4 особи надали довідку про нещодавно перенесену коронавірусну інфекцію, решта – пройшли два етапи вакцинації.

Тому після дозволу МОЗ та місцевої комісії ТЕБ та НС вже з цього понеділка двері гімназії змогли знову відчинитися для учнів 5-11 класів. Працювати можуть, але з дотриманням антиковидних заходів.

Разом із гімназією «Контакт» ще 12 запорізьких шкіл цього тижня змогли приєднатися до очного режиму навчання для учнів 5-11 класів. Це навчальні заклади, де весь педагогічний колектив пройшов повний курс вакцинації. За словами представників департаменту освіти, з кожним днем ​​цей показник зростає.

Нагадаємо, у Запоріжжі 21-річна дівчина стрибнула з мосту Преображенського. На щастя, вони вижили, але отримали численні травми. Правоохоронцям вона розповіла, що вже кілька років її переслідують думки щодо суїциду.

Читайте також:

Міністр оборони України приїхав до Запорізької області та побував на будівництві військово-морської бази у Бердянську, – ФОТО

Пішов з життя відомий діяч Запоріжжя

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Кристина2021-11-17 14:33:59
У меня начинается потребность в повторной вакцинации (сделала 2 пфайзера), т.е. чихаю, диарея, ну пр. симптомы короны, слава Богу ломки нет. Че делать?
ЗЫ2021-11-16 18:55:27
Вся суть вакцинации: подсадить на иглу находящихся в безвыходном положении, остальные по инерции подтянутся.