USD: EUR:
... в Запорожье
Пішов з життя відомий діяч Запоріжжя

Пішов з життя відомий діяч Запоріжжя

У п’ятницю, 12 листопада, пішов з життя генеральний директор Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області» Володимир Степаненко.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній державній адміністрації.

Трудовий шлях Володимир Степаненко розпочав ще у 1981 р. Більш ніж 30 років працював у приватному секторі та займався підприємництвом.

З 2012 року Володимир Степаненко працював генеральним директором Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області».

В 2013 р. йому присвоєно звання почесного доктора і почесного професора Академії наук соціальних технологій та місцевого самоврядування.

З 2016 додатково займався викладацькою діяльністю з дисциплін управління персоналом та маркетингу в Запорізькому національному університеті.

Володимир Степаненко був активним громадським діячем. Депутат Запорізької міської ради V скликання. У квітні 2015 р. нагороджений орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ ступеня, а в квітні 2017 р. – орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІ ступеня.

Світлий, добрий спомин про Володимира Васильовича та його внесок у розвиток Запорізької області завжди житиме в серцях рідних, колег, усіх, хто знав, любив і поважав його.


Читайте також:

Пішов з життя відомий запорізький журналіст 

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0