USD: EUR:
... в Запорожье
Вчений із Запорізької області отримав грант від президента України

Вчений із Запорізької області отримав грант від президента України

За ці гроші буде реалізований творчий проект «Наноарт».

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

Молодший науковий співробітник Бердянського державного педагогічного університету, графічний дизайнер Сергій Ковачев відповідно до Розпорядження Президента України, отримав грант на реалізацію творчого проекту «Наноарт».

Проект молодого вченого має на меті створення Артбуку «Наноарт. Наука – це мистецтво», в якому будуть представлені авторські роботи. Це науково-популярне видання наповнять контентом просвітницького характеру про нанотехнології, історію виникнення, застосування та синтезу наноматеріалів.

Проект «Наноарт. Наука – це мистецтво» є продуктом колаборації дизайнера Сергія Ковачова і нанотехнолога, доктора технічних наук, завідувача кафедри фізики та методики навчання фізики Бердянського державного педагогічного університету Яни Сичікової. Вже 6 років вони створюють картини в стилі Наноарт, які представляють на виставках і конкурсах. Результатом плідної співпраці та творчих пошуків стало відкриття в травні 2021 стінах БДПУ першої в Україні Галереї Наноарт, що стало можливим завдяки підтримці Європейського союзу за програми Дом Європи (грант на персональний проект Яни Сичікової). Однак цей напрямок вимагає масштабування і більш широкого уявлення.

Нагадаємо, в Запорізькій області чоловік вистрілив собі в голову з пневматичної зброї. На місце прибула реанімаційна бригада медиків, яка надала постраждалому першу допомогу і доставила в лікарню.

Читайте також:

У Запоріжжі підприємець розстріляв чоловіків, які розгромили його магазин, – ФОТО

Сила допомоги однієї людини: Фонд Ріната Ахметова підводить підсумки роботи за 15 років і відкриває унікальний Музей

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0