USD: EUR:
... в Запорожье
«Я тут живу і працюю. Мені добре відомі всі проблеми Запоріжжя »: підприємець Віталій Туринок став новим главою Запорізької області

«Я тут живу і працюю. Мені добре відомі всі проблеми Запоріжжя »: підприємець Віталій Туринок став новим главою Запорізької області

Підприємець Віталій Туринок став новим головою Запорізької області.

Про це повідомляє «Перший Запорізький».

Нового керівника регіону сьогодні в сесійній залі облради представив перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофимов.

Головою Запорізької області став бізнесмен, власник Рівненського домобудівного комбінату Віталій Туринок. У цьому матеріалі ми писал, що відомо про бізнесмена, який може очолити Запорізьку ОДА.

«Менше місяця тому президент Володимир Зеленський був у Запорізькому регіоні. Він поставив перед владою всіх рівнів складні завдання. До цього єдиним виправданням для них могло були лише відсутність голови області. Запорізький край не має залишатися без надійного керівника, – відзначив заступник голови Офісу президента Сергій Трофимов. –  Ця людина довела свою спроможність бути сучасним керівником, оперативним та виваженим. Це фахівець, який заслуговує на вашу підтримку. Немає сумніву ,він яскраво себе проявить. Вітайте, новий голова Запорізької області – Туринок Віталій Викторович».

«У 1990 році я приїхав до Запорізької області студентом. Я тут залишився, я тут працюю. У мене тут сім’я. Ми живемо у Запоріжжі, їздимо цими дорогами, тут навчаємося і отримаємо медичне обслуговування. Тому всі проблеми мені добре відомі, – розповів під час свого першого виступу Віталій Туринок. – За доручення президента я буду приділяти особливу увагу, як буде протікати проект будівництва мостових переправ – пам’ятка корупції всієї України».

Я хочу звернутися до всіх мерів міст, голів районних адміністрацій, сільських голів. Будьте чесними і порядними до людей. Бо нечесна політика до людей запорізького регіону – це точно кінець ваших з нами відносин і кінець вашої кар’єри. Це ваша самоліквідація. Першим випробуванням для наших можновладців і для мене буде завданя – подолання корупційних схем у роботі чиновників, ваших улюблений 15-20% «зменшення кошторисної вартості», – відзначив новий голова регіону.

Вже завтра новий губернатор проведе першу нараду з відповідальними особами з приводу виконання завдань, який поставив Володимир Зеленський під час свого візиту: ремонт дороги на Дніпрогесі, ремонт мостів Преображенського, будівництво терміналу аеропорту, боротьба з наркоторгівлею і т.п.

Читайте также: На учебу – за границу: как запорожские студенты с помощью программы ЕС получают образование в лучших вузах Европы

10

Андрей2019-09-13 07:10:55
"Нужно уволить всех до единого, также ввести запрет на работу этих людей на государственной службе. Нужно провести аудит деятельности каждого функционера во время президентства Петра Порошенко. Необходимо вызвать их на допросы и в суды. Это будет соответствовать европейским стандартам 2014 года" - Андрей Портнов на портале "Антикор". Особенно это касается всех замов экс-главы ЗОГА Брыля.
запорожец2019-09-12 09:35:38
не мешайте человеку работать.
Горожанин2019-09-11 07:00:18
Не видно активных действий нового главы ЗОГА. Почему до сих пор не уволены все заместители бывшего экс-губернатора Брыля. За ними тянется криминальный след по многим статьям КПК Украины и коррупционные действия по многим направлениям.
Громадськість Запоріжжя2019-09-07 08:58:54
Що ми чекаємо ві нового голови ЗОДА ? 1. Очистити державні установи, в тому числі змінити всіх замів ЗОДА, від корупціонерів та корупційних схем- УКС, "Укртрансбезпека", Геокадастр, екологічна інспекція, Держспоживпродслужба, ДП "Місцеві дороги Запорізької області" тощо. 2.Припинити неефективне розподілення бюджетних коштів у області – зокрема, припинити практику непрозорих тендерів, які, по суті, є масштабними проектами розкрадання з бюджету. 3. Зайнятися розкрадання бюджетних коштів в оборонній сфері, починаючи с 2014 року., підняти всі кримінальни спправи, котрі були порушені проти чинніків ЗАДА і ЗОР 4. Припинити величезні розкрадання на об'єктах будування, налагодити роботу Управління капітального будівництва ОДА; УКС . 5. Припинити розкрадання бюджетних грошей , організацію фіктивних тендерів на ремонті та будівництві автомобільних доріг. Винних притягнути до кримінальної відповідальностіництві. 6. Зрушити з місця будівництво мостів через Дніпро. Винних в розкраданні бюджетних кощтів притягнути до кримінальної відповідальності. 7. Розібратися і діях обласної прокуратури і місцевих прокуратур(особливо прокуратури № 2) в незаконних кримінальних переслідуваннь і фабрикацію кримінальних справ проти негодних з політикою колишньої злодійської влади.
Запорожец2019-09-07 06:30:13
Відповідно до ст. 10 "Заступники голів місцевих адміністрацій" Закону України "Про місцеві державні адміністрації" Перші заступники та заступники голів місцевих державних адміністрацій заявляють про припинення своїх повноважень новопризначеним головам місцевих державних адміністрацій у день їх призначення. Новому главе Запорожской областной государственной администрации Виталию Туринок надо гнать их из ЗОГА, а на некоторых заместителей возбудить, а в некоторых случаях просто восстановить уголовные производства, которые были заведены раньше, которые они при помощи бывшего прокурора области Романова,экс-губернатора Брыля тормозили, а на тех людей, которые против них возбуждали уголовные дела применяли прессинг, незаконно увольняли с работы и фабриковали уголовные производства, которые потом рассыпались в суде.
Рівнянин2019-09-06 21:31:01
Нехай ваш новий благодійник розкаже як на початку 90-х від деребанив в Рівненській області Любомирський вапняно-силікатний завод та Могилянський завод. Після цього горе керівника навіть фундаментів не залишилося.
Горожанин2019-09-06 14:05:40
Прокурор Запорожской области Валерий Романов написал заявление об увольнении. Об этом сообщает РБК-Украина. Еще один ворюгой стало меньше. Теперь новому губернатору надо заняться схемами экс-нлавы ЗОГА Брыля и его приемликом в этих схемах Антонова. Также надо заняться схемами тендеров на ремонты автодорог, кто их выигрывает и кто крышует этот бизнес.
Виталий2019-09-06 14:02:49
как попасть на прием?
Жопа2019-09-06 13:42:16
Опять какой-то ворюга-предприниматель нарисовал я у корыта! Опять жопа!...
Читатель2019-09-06 12:49:23
Это новояз. Суржик криворожский элитный.