USD: EUR:
... в Запорожье
Відомі блогери, воркшопи та лекції: у Запоріжжі відбувся Форум Лідерів думок, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Відомі блогери, воркшопи та лекції: у Запоріжжі відбувся Форум Лідерів думок, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Цими вихідними у Запоріжжі відбулася головна блогерська подія України – Форум Лідерів думок-2020.

Форум Лідерів думок вже вдруге став головним майданчиком для зустрічі найвідоміших блогерів України, представників бізнесу та соціальних проектів.

Протягом суботи та неділі відбулося 8 лекцій та 2 панельні дискусії, які через посилення карантинних обмежень транслювали в онлайн. Зокрема, учасники Форуму говорили про те, як інфлюєнсери можуть впливати на зміни в країні та як ефективно працювати з блогерами.

Крім того, під час Форуму Лідерів думок відбулися 4 воркшопи. Їх учасники дізналися, як опанувати покадрову анімацію та мобільну фотографію, як написати крутий текст та створювати якісний контент з допомогою смартфону.

У перший день у рамках Форум лідерів думок провели дискусію «Соціальна відповідальність лідерів думок під час пандемії та кризи», у якій взяли участь відомі блогери та SMM-спеціалісти: телеведучий Андрій Бєдняков, телеведучий та блогер Олександр Педан, співачка, співзасновниця лейблу Bitanga Blood Аліна Паш, а також співзасновниця SMM-агенства wishdo Дар’я Андрєєва і креативний директор студії Kontora Влад Волочай.

У другий день під час дискусії говорили про україномовний контент говорили українська реп-виконавиця Альона Альона, сценарист Телебачення Торонто Максим Щербина, а також журналіст, медіаменеджер, головний редактор каналу «Ісландія» Сергій Грішин.

 Запис лекцій та дискусій буде доступний до 20 жовтня за посиланням:

День №1: https://youtu.be/2zXuHNBfKEs

День №2: https://youtu.be/oqsosOVbbRk

Фото – Альона Рубель


Читайте також:

«Мільйон дерев на добу»: в Запоріжжі на березі Дніпра провели масштабну висадку дерев

У Запоріжжі повним ходом триває будівництво мостів: що вже зроблено, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0