USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі розпочала роботу служба прокату електросамокатів, - ФОТО

У Запоріжжі розпочала роботу служба прокату електросамокатів, - ФОТО

Всього в місті працює 10 локацій, де запоріжці можуть взяти на прокат самокат.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

Скористатися послугою може будь-який житель Запоріжжя. Для цього необхідно знайти пункт прокату електросамокатів, відсканувати спеціальний QR-код, який є на кожному транспортному засобі. Після цього необхідно внести депозит, і можна кататися. Вартість прокату знімається за фактом поїздки.

10 локація розташовані уздовж проспекту Соборного на ділянці від порту до торгового центру «Аврора».

Відзначається, що сервіс доступний цілодобово. Якщо в електросамокаті закінчується заряд батареї, на місце виїжджає спеціальна бригада і змінює акумулятор.

Всього в Запоріжжі доступні для прокату 100 електросамокатів, зі збільшенням попиту на послугу буде збільшуватися і кількість транспорту. З огляду на те, що зими в місті досить теплі, планується, що сервіс буде працювати цілий рік.

Нагадаємо, в Запорізькій області учень школи протягом кількох років систематично був схильний до принизливого ставлення, образам і іншому психологічному насильству з боку вчительки англійської мови, яка також є директором цієї школи. Пізніше до буллінгу приєдналися і діти.

Читайте також:

У Запоріжжі продовжується масштабна «Велика реставрація» на Хортиці: що вже зробили, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У Запорізький області дитсадок «Сонечко» після масштабного ремонту почав приймати вихованців

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

ЗЫ2021-09-10 09:38:02
Есть ли ограничитель скорости на самокате? Кто будет нести ответственность при отсутствии ограничителя, если арендатор собьет пешехода, компания или арендатор? Включена ли в сумму аренды страховка в случае, если самокатчика собьет пьяный водитель?