USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізький області дитсадок «Сонечко» після масштабного ремонту почав приймати вихованців

У Запорізький області дитсадок «Сонечко» після масштабного ремонту почав приймати вихованців

Для дітей з особливими освітніми потребами додатково побудовано пандуси, а на базі закладу функціонує інклюзивно-ресурсний центр.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

Дошкільний навчальний заклад капітально відремонтували в рамках програми Президента України “Велике будівництво” та у співпраці з Європейським інвестиційним банком.

Ясла-садок «Сонечко» – двокорпусний заклад, розрахований на 280 осіб, і є одним із 9 садочків Гуляйпільської міської територіальної громади. Він розташований у мікрорайоні багатоповерхової забудови міста.

Завдяки реконструкції дитсадок значно збільшив свою потужність і відтепер може приймати на 20 вихованців більше. Також це дало змогу додати ще 5 нових робочих місць.

Участь у програмі “Велике будівництво” дозволила створити для дітей доступний і комфортний простір. У ході реалізації проєкту з реконструкції будівельники утеплили зовнішні стіни та покрівлю, замінили старі вхідні двері та вікна на енергозберігаючі, оновили систему освітлення та вентиляції. Усе старе технологічне обладнання замінено на енергозберігаюче.

Нагадаємо, в Запорізькій області учень школи протягом кількох років систематично був схильний до принизливого ставлення, образам і іншому психологічному насильству з боку вчительки англійської мови, яка також є директором цієї школи. Пізніше до буллінгу приєдналися і діти.

Читайте також:

Під Запоріжжям п’яний водій вилетів з дороги та врізався у дерево, – ФОТО

Запорізькі правоохоронці ліквідували канал контрабанди наркотиків до окупованого Донецька: речовини ховали у глечиках, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Мама2021-09-09 15:53:51
«Спасибо презику Левински за наше счастливое детство!»