У запорізьких школах вигадали, як учням швидше звикнути до нового меню від Клопотенка, - ФОТО

У запорізьких школах вигадали, як учням швидше звикнути до нового меню від Клопотенка, - ФОТО

Тепер діти дегустують нове меню і кожній страві ставлять оцінки. Що набирає найбільше балів, педагоги висилають батькам, щоб вони готували це дітям, і в такий спосіб школярі швидше звикнуть до нововведень.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

Для того, щоб запорізькі школярі могли дізнатися більше про користь кожної страви, її поживну цінність та унікальність, у запорізькій гімназії № 93 розпочали проект «Я – дегустатор». Діти куштують страви та оцінюють їх смакові якості, допомагаючи дорослим зрозуміти, що найсмачніше для учнів. Так поступово складається позитивне ставлення та звикання до нового корисного меню.

«У 93-й школі учнів привчають до нових страв в ігровій формі. Діти оцінюють щодня страви, які їм подають. Інформацію про ті страви, які сподобалися дітям найбільше, педагогічний колектив надсилає батькам та пропонує готувати їх та вдома. Ідея дуже цікава, впевнений, вона отримає підтримку у всіх школах Запоріжжя”, – наголосив заступник міського голови Анатолій Васюк.

Нагадаємо, голова Запорізької області Олександр Старух побував у їдальні однієї з міських шкіл, щоб протестувати нове меню від Євгена Клопотенка, яке викликало так багато суперечок серед батьків школярів та вихованців дитячих садків. Допомагали голові області запорізький шеф-кухар Олександр Бобір та учень 3-го класу Сергій.

Читайте також:

Пропонував 50 євро, потім збільшив до 200: у поліції розповіли подробиці з хабарем патрульним

У двох мешканців Запоріжжя виявили наркотиків на два мільйони гривень, бойову гранату та зброю, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Ученица2022-02-20 17:34:17
Что это за меню? Ужас какой.... Лично я люблю кушать креветки,омары, лобстеры,с белым вином или шампанским,красную и чёрную икру с мраморной телятиной под малиново-апельсиновым соусом и с паштетом фуагра,а также десерты наполеон с молочным коктейлем или фрэшем....
Повариха2022-02-19 01:51:50
Лучше бы мивину детям запаривали и не надо морочить голову всем,вкусно,сытно,и полезно!
диетолог2022-02-18 19:18:57
Совсем головой двинулись?! Приучать?! Нет, это просто не по человечески, приучать детей к вашим экскрементам.