USD: EUR:
... в Запорожье
Зеленський оголосив про запровадження воєнного стану в Україні

Зеленський оголосив про запровадження воєнного стану в Україні

Президент Володимир Зеленський у новому зверненні заявив, що в Україні запроваджується воєнний стан на тлі нової агресії Росії.

Про це з посиланням на звернення президента пише «НВ».

Глава держави підтвердив, що Росія здійснила удари по українській військовій інфраструктурі та прикордонних загонах, у багатьох містах було чутно вибухи.

Він повідомив, що вранці провів переговори з президентом США Джо Байденом і Вашингтон вже почав гуртувати міжнародну підтримку.

«Сьогодні від вас потрібен спокій. По можливості залишайтеся вдома. Ми працюємо, армія працює, працює весь сектор безпеки та оборони України. Я, РНБО, Кабінет міністрів завжди будемо на зв’язку з вами… Без паніки. Ми сильні, ми готові до всього, ми переможемо всіх», — сказав Зеленський.

Президент Російської Федерації Владімір Путін оголосив про початок «спеціальної операції» проти України.

Надзвичайний стан у Запоріжжі та області: голова регіону розповів про особливості та умови режиму

Нагадаємо, 21 лютого президент Путін підписав указ про «визнання» так званих «ДНР» та «ЛНР». В указах президент Росії офіційно доручив запровадити російські війська на окуповану територію. Тим самим Росія в односторонньому порядку вийшла з Мінських угод.

Після цього український лідер Володимир Зеленський записав звернення до народу, засудив дії країни-сусіда та заявив, що зараз немає жодних причин для паніки та хаотичних дій.


Читайте також:

Відомий мешканець Запоріжжя знову почав шити прапори та безкоштовно роздавати їх городянам

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0