USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізька область займає 10 місце в сфері будівництва серед всіх регіонів України

Запорізька область займає 10 місце в сфері будівництва серед всіх регіонів України

За результатами першого півріччя за обсягами виробленої будівельної продукції (виконаних будівельних робіт), Запорізька область посіла 10 місце в будівельній галузі України. Про це повідомляють в обласному управлінні статистики Запорізької області.

Підприємства області провели будівельних робіт на суму 1521,4 мільйона гривень. При цьому індекс будівельної продукції в порівнянні з минулим роком склав 102 %. З них нове будівництво, реконструкція і технічне переобладнання- 70,2% загального обсягу виробленої будівельної продукції, капітальний і поточний ремонти – 21,8% та 8% відповідно.

На будівельних фірмах в регіоні працюють 4,7 тисячі, що на 22% більше, ніж було в минулому році. Середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника становить близько 7019 гривень, що на 30,2% менше рівня по області.

Станом на 1 липня загальна сума заборгованості по зарплатах становила 1,1 мільйона гривень.

Аналіз результатів фінансової діяльності підприємств показав, що за підсумками минулого року 76,6% підприємств були прибутковими і отримали 344 мільйони гривень доходу, а ось зі збитками закінчили рік 23,4% підприємств. Вони отримали збитків на суму 52,5 мільйона гривень, сальдовий фінансової результат склав 291,6 мільйона гривень прибутку.

0