USD: EUR:
... в Запорожье
Запоріжців очікує масштабний фестиваль європейського формату ZOUND 2021 (Програма), - ФОТО

Запоріжців очікує масштабний фестиваль європейського формату ZOUND 2021 (Програма), - ФОТО

У Запоріжжі на Хортиці відбудеться музичний фестиваль ZOUND 2021.

Головним партнером фестивалю ZOUND 2021 є компанія Метінвест.

27 і 28 серпня, на острові Хортиця буде проходити масштабний музичний фестиваль європейського формату. Серед учасників фестивалю – Бумбокс, Порнофільми, Ivan Dorn, Bahroma, Кіс-Кіс, Noize MC і інші популярні виконавці.

Як розповів один з організаторів фестивалю Володимир Бригинець, місце для проведення фестивалю – оновлене «Козацьке коло» недалеко від музею історії запорізького козацтва – обрали невипадково.

– Тут, на Хортиці, ніколи не проводили подібних заходів. Само по собі місце унікальне і цікаве. І зараз саме час зайнятися його розвитком і перспективами. Наш фестиваль стане прекрасним доповненням програми «Велика реставрація», в рамках якої зараз проходить відродження Хортиці. Ми хочемо відродити острів через культуру, музику і молодь. У нас є ще одна мета – прищепити в Україні культуру фестивального руху, – розповів Володимир Бригинець.

Фестиваль буде мультижанровий. Гості зможуть почути альтернативні течії сучасної музики: рок, хіп-хоп, етно. Буде і окрема сцена з електронною музикою, на якій виступатимуть музиканти з Німеччини і Франції.

Зараз на «Козацькому колі» щосили кипить робота. Тут повним ходом йде будівництво головної сцени, VIP-зони, технічних конструкцій, бару, фуд-кортів.

Фестиваль умовно буде розділений на дві частини – дві сцени. Головна, «велика» сцена буде працювати з 16-17 годин. На ній будуть виступати представники рок, хіп-хоп і етно стилів. Друга – нічна. Там після 12 ночі буде звучати електронна музика.

На фестивалі розміститься безліч різних зон з активностями: фуд-корти з вуличною їжею і напоями, затишні лаунж-зони зі зручними пуфиками, VIP і інклюзивна зони.

Дістатися на фестиваль зможуть усі бажаючі. Безкоштовні автобуси курсуватимуть з 14:00 до 8:00 від «Макдональдса» на проспекті Металургів до стоянки в районі «Козацького кола» на Хортиці, а також у зворотному напрямку.

За словами організаторів, фестиваль розрахований на 8 тисяч осіб. Велику частину квитків вже розкупили, але буде можливість купити квиток і при вході. Правда, ціна буде трохи вище.

Нагадаємо, в цьому році Національний заповідник «Хортиця» увійшов до списку державної програми «Велика реставрація». В рамках програми реконструюють музей історії запорізького козацтва, пагорб Єдності у музею і «Козацьке коло».

Метінвест приєднався до проекту на самому початку і забезпечує супровід ініціатив від зародження ідеї до розробки концепції перетворень, згідно з якою зараз йде будівництво.

ZOUND 2021 – перший масштабний фестиваль, який відбудеться на оновленій в рамках реконструкції локації острова Хортиця.

Розклад фестивалю дивіться нижче:

Читайте також:

У Запорізькій області 25-річна дівчина побила поліцейського

Під Запоріжжям п’яний 20-річний водій розбився на мотоциклі

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0