USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізький

Запорізький "McDonald’s" на проспекті Металургів кардинально зміниться

У соціальній мережі мешканці Запоріжжя поширили інформацію про закриття “МакДрайву” та про те, що з вулиці “McDonald’s”, який знаходиться у центрі міста, прибрали лавочки і столики.

Портал “Форпост” звернувся за роз’ясненням безпосередньо до представників компанії. Ті розповіли журналістам, що заклад закрито на ремонт, і на нього чекають великі зміни, як-то:

  • Термінали самообслуговування дозволять відвідувачам спокійно та без поспіху оглянути всі страви з меню у електронному форматі, зробити замовлення та оплатити його за допомогою картки.
  • Обслуговування за столиками. Відвідувачі, замовляючи страви на терміналах або на касі, зможуть отримати своє замовлення безпосередньо за столиком.
  • “Експерти з гостинності” – це нова позиція в ресторанах МакДональдз. Експерти з гостинності відповідатимуть за атмосферу в закладі, їх завдання – бути уважними до відвідувачів і турбуватися про кожного клієнта: допомогти родині у пошуку вільного столика, допомогти зробити замовлення на терміналі самообслуговування, підказати клієнту, де можна підзарядити гаджет та просто підтримати дружню розмову.
  • Новий принцип роботи кухні – “Приготовано для тебе”. Клієнти зможуть при замовленні додавати або прибирати інгредієнти зі страв на свій смак.
  • Новий принцип роботи касової зони. Каси будуть розділені на дві частини – для замовлення та для отримання страв, що буде набагато зручнішим для відвідувачів та зменшить час очікування – повідомили у прес-службі МакДональдс.

Дедлайном закінчення робіт орієнтовно називають 19 листопада.

Читайте також: В Запоріжжі власники квартири в будинку-пам’ятці архітектури зруйнували балкон, — ВІДЕО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0