USD: EUR:
... в Запорожье
Запоріжанка, яка потрапила у аварію в маршрутці №81, розповіла, що до неї досі не звернулась компанія-перевізник

Запоріжанка, яка потрапила у аварію в маршрутці №81, розповіла, що до неї досі не звернулась компанія-перевізник

У соціальній мережі мешканка Запоріжжя Крістіна Панковецька розповіла про наслідки аварії, в якій маршрутник на великій швидкості влетів в стовп.

“Стрімкий удар, трухонуло щосили вперед-назад, крики пасажирів, хлинула кров.. Опритомніла я коли нас лишилося лише двоє, шок… Одна думка “Дякую, що жива!”, “Дякую, що ще побачу дітей!” В жінки скальпована рана черепа, жах.. як вона кричала “я хочу жити!!!”, намагаються надати допомогу, приїхало 3 швидкі. Всих оглянули та надали допомогу, найскладніших забрали, мене теж. Їду, плачу, молюся, “Дякую, що жива!”… Результат – госпіталізація на 5 діб: політравма, закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, відкритий перелом кісток носу, рвана рана та шви на обличчі, пошкодження кульшового та колінного суглобів, гематоми та забої. Пройшло 6 діб. Донині водія-втікача 81 маршруту не знайдено, транспортна компанія -перевізник жодним чином не відреагувала та не вийшла на зв’язок, як і страхова компанія перевізника (а всі пасажири є застрахованими особами під час здійснення поїздки!)”

Раніше начальник управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради Олександр Власюк повідомляв, що компанію-перевізника 81-го маршруту можуть змінити.


Читайте також:

По всій Запорізькій області за добу коронавірусом захворіло трохи більше 50 людей

Запоріжці, що здають на права, протестували алкоокуляри

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

81 маршрут огромное привышение скорости за рублем и40 й маршрут ездить страшно2021-02-10 09:25:34
841 маршрут огромное привышение скорости погоня за рублем и