USD: EUR:
... в Запорожье
Фіранки, ноутбуки, одяг та їжа – «трофеї» військових рф, яких українські бійці розбили в Запорізькому краї, - ФОТО

Фіранки, ноутбуки, одяг та їжа – «трофеї» військових рф, яких українські бійці розбили в Запорізькому краї, - ФОТО

Штурмовикам вдалося захопити БТР окупантів, який вони покинули та втекли. Усередині машини українські військові знайшли «трофеї», які демонструють рівень життя в росії.

Про це повідомляють Сили борони Запорізького краю.

У ході бойового зіткнення з військовими росарміями штурмовики захопили трофейний БТР, екіпаж якого зник після того, як гранати пошкодили колеса машини.

Усередині машини залишилося кілька ноутбуків та гривневі купюри. Ноутбуки впізнали жителі села, біля якого сталася битва. За їхніми словами, російські військові забирали у них побутову техніку, гроші, одяг та продукти, а також нишпорили по залишених у будинках, господарі яких евакуювалися із зони бойових дій. Шукали щось цінне, а також алкоголь. Виносили ковдри та матраци, забирали з льохів консервацію, знімали з вікон фіранки. Якщо хтось із людей намагався протестувати, погрожували зброєю.

Раніше ми повідомляли, що військовослужбовці Сил оборони Запорізького краю контролюють ситуацію та продовжують стримувати ворога та знищують техніку, з якої окупанти обстрілюють цивільну інфраструктуру у населених пунктах та позиції українських захисників.

Читайте також:

Співробітники Запорізької АЕС відмовилися спілкуватися із роспропагандистами, які намагалися зняти «переможне кіно»

Нардеп, депутати та чиновники: хто із Запорізької області опинився у списку «Держзрадників»

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0