USD: EUR:
... в Запорожье
Загарбники звинуватили польсько-український центр в окупованому Бердянську в антиросійській діяльності та розбещенні дітей, — ВІДЕО

Загарбники звинуватили польсько-український центр в окупованому Бердянську в антиросійській діяльності та розбещенні дітей, — ВІДЕО

На тимчасово окупованих територіях російські загарбники продовжують переслідування мирних жителів. Днями з’явилася інформація, що окупанти виявили польсько-український центр, який ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну проводив антиросійську діяльність у Бердянську.

Відповідна інформація з’явилася в російських пропагандистських пабликах із посиланням на їхню так звану поліцію. Повідомляється, що про центр повідомила місцева мешканка, котрій керівник даного товариства Лев Сухомлинський передав ключі від приміщення в лютому 2022 року, коли виїжджав в Україну, щоб жінка передавала покази лічильників комунальним службам.

Пропагандисти пишуть, що у приміщенні польського товариства було також знайдено символіку «Правого сектору». Крім того, окупанти звинувачують Національно-культурне товариство «Відродження» в розбещенні неповнолітніх учасників даного центру.

«Також спільно з військовослужбовцями підрозділи «Азов» та «Правий Сектор» (заборонені на території РФ, визнані терористичними організаціями) насаджували русофобію, проводили заходи щодо ідеологічної обробки та заняття з тактичної медицини», — пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

Обережно! На відео присутня російська пропаганда!

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», у Запорізької області окупанти продовжують свою політику щодо монополізації релігійного простору. У тимчасово окупованому Бердянську, російські загарбники змусили закритися або піти в підпілля майже всіх представників релігійних організацій, крім Православних церков московського патріархату. На Запоріжжі окупанти затримали служителя церкви: його звинувачують у підривній діяльності.

«Намагаються залякати нас»: до мешканки Запорізької області загарбник сім разів приходили з перевірками.


Читайте також:

На блокпості в Мелітополі улюбленець Кадирова спровокував конфлікт з російськими військовими: сутичка ледь не закінчилась стріляниною, — ВІДЕО.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0