USD: EUR:
... в Запорожье
Юрист запорізької служби доставки прокоментував скандал з отруєнням, — ВІДЕО

Юрист запорізької служби доставки прокоментував скандал з отруєнням, — ВІДЕО

Запорізька служба доставки азіатської іжі, навкруги якої з початку року вирує скандал, розповіла журналістам своє бачення ситуації.

Як розповідає юрист закладу, після зафіксованих фактів отруєння представники Держпродспоживслужби “завітали” з візитом до SUSHI 3303 з внутрішньою перевіркою, де провели обстеження, брали зразки і так далі.

За словами юриста, після епідеміологічного розслідування Головне управління Держпродспоживслужби вимагало позапланових перевірок. У відібраних зразках на кухні закладу сальмонельозу виявлено не було, як каже юрист. Втім, рішенням Держпродспоживслужби було припинення роботи закладу.

За словами юриста закладу, SUSHI 3303 продовжує працювати, адже законних підстав для закриття немає.

— Нам не було вручено відповідно до порядку і вимог закону відповідного документу щодо припинення діяльності підприємства, – каже юрист.

Читайте також: Зі свиноферми в Запорізькій області зняли карантин

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

1

Микола питерский2020-01-16 16:35:59
Конечно, SUSHI 3303 ждал бы проверку Госпотребслужбы с сальмонеллеззной продукцией. Вот если бы родственник представителя Госпотребслужбы заболел, то тогда соответствующий документ о прекращении деятельности предприятия выписали задним числом до основания SUSHI 3303.