USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі жінка врятувала викинуту на залізничні колію собаку, — ВІДЕО

У Запоріжжі жінка врятувала викинуту на залізничні колію собаку, — ВІДЕО

У самому центрі Запоріжжя стався неприємний інцидент жорстокого поводження чоловіка з твариною

Як ми вже повідомляли раніше, сьогодні, 21 січня, невідомий чоловік перетнув дорогу, дістав з рюкзака собаку породи Китайська чубата, і скинув її на залізничне полотно в районі площі Поляка.

Також ми повідомляли, що волонтери підібрали собачку і відвезли її до ветеринарної клініки.

Пізніше в мережі з’явилося відео порятунку домашньої тварини. Як повідомляють в Telegram-каналі “Це Запоріжжя” рятівником китайського чубатого, яку волонтери вже назвали Адель, є Ніна Розовская. Вона за кілька секунд до проходження поїзда забрала собачку з залізничних шляхів.

Волонтери поділилися відео Адель з клініки, а також просять всіх небайдужих запорожців надати допомогу на лікування собачки.

“У неї важка черепно мозкова травма і можливі травми внутрішніх органів. Допомогти можна, зробивши перерахування будь-яких (10, 20, 50, 100 грн.) Коштів на карту 5168742722869173 з позначкою “Для Кошкіна будинку” або “Золотий короною” на ім’я Чорної Наталії Григорівни або або VISA QIWI гаманець +380974496545 на ім’я Чорної Наталії Григорівни (з фінансових питань тел 0965219658, 0999710513 (Viber) “, — йдеться в повідомленні.


Читайте також:

У Запорізькій області розшукують багатодітну матір

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0