USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі СБУ попередила контрабанду старовинних ікон до Росії, – ФОТО

На Запоріжжі СБУ попередила контрабанду старовинних ікон до Росії, – ФОТО

Співробітники Управління Служби безпеки України в Запорізькій області попередили контрабандне переправлення за кордон предметів старовини, що мають культурну цінність.

Про це повідомляють у прес-службі СБУ.

За попередніми даними слідства, мешканка Запоріжжя, яка займається скуповуванням і продажем антикваріату, намагалася нелегально перевезти до Росії п’ять старовинних ікон XIХ століття. Своїх закордонних клієнтів вона підшукала через інтернет, на спеціалізованому сайті.

Правоохоронці затримали перевізника «товару» у пункті пропуску «Гоптівка» під час спроби незаконного переправлення культурних цінностей, які були приховані серед багажу.

Вилучені предмети старовини, направлено на відповідні експертизи. За даним фактом слідчі органів безпеки розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України. Блокування контрабанди відбувалося під процесуальним керівництвом Запорізької обласної прокуратури.

Тривають слідчі дії.

У Запоріжжі на Правом маршрутка влетіла у стовп: 8 пасажирів постраждали, водій втік. У соцмережах вже опублікували запис з моментом зіткнення.

У Зaпоріжжі СБУ блокувaлa спробу рейдерського зaхоплення «Мотор Січ», – ФОТО


Читайте також:

У Запоріжжі на заводі ЗАЗ будуть збирати автомобілі КІА

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

5

ЗеГидрант2021-02-04 16:34:38
Да, из Воронежа. Поэтому я и требую что-бы все вокруг говорили на усском языке, т. к. у нас в воронеже на нём говорят, поэтому и вы все тут в Запорожье должны говорить исключительно на усском языке, чтобы не нарушать мои права усскоязычного.
Надія2021-02-04 13:22:40
А тебе йолопе, мабуть контрабандою завезли.
ЗеГидрант2021-02-03 20:47:53
В рашку можно вывозить только боярышник и вату
адвокат2021-02-03 14:19:52
Т.е. , свою личную собственность, я не могу продать? На каком основании!? Тільки в ЄС і тільки в нату? Дожились. Гондурас полний.
Вася2021-02-03 08:14:17
1 Зп в угоду бандєрам тоже срёт на соседа? Скоро получите от Запада конфєтку. Далеко пойдёте.