USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі під час затримання домашній насильник вдарив патрульну

У Запоріжжі під час затримання домашній насильник вдарив патрульну

Інцидент стався вчора, 13 вересня, в Комунарському районі міста.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

Увечері в поліцію надійшла заява, що по вул. Водонапірної нетверезий син лупцює своїх батьків. На місце прибули двоє патрульних, які встановили, що чоловік 1983 року народження введе себе агресивно і намагається побити 74-річну матір.

Під час оформлення заяви син нецензурно висловлювався на адресу правоохоронців, а потім вдарив побутовим предметом патрульну, але вона встигла відбити удар, і отримала

травму зап’ястя.

Агресивного чоловіка затримали і доставили у відділення поліції. За даним фактом порушили кримінальну справу.

Нагадаємо, в Бердянську водій BMW не впорався з керуванням на складній повороті і виїхав на зелену зону. В результаті ДТП позашляховик зніс стовп і збив чоловіка, який перебував там. Як показали результати перевірки, водій був п’яний. За інформацією ЗМІ, він є депутатом Бердянської міськради.

Читайте також:

Договір з підприємством, маршрутчик якого вдарив пенсіонера в Запоріжжі, буде розірвано

У Запоріжжі мати виставила у вікно дочку і щось нерозбірливо говорила: в поліції прокоментували інцидент

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

5

Стесняюсь спросить2021-09-15 14:14:31
"Свидомые" укроидиоты попрекают советскую власть за колбасу по 2-20 и мороженое по 19 копеек. И невдомёк им, убогим и слабоумным, что на зарплату в 220 рублей в месяц я мог купить 100 кг этой колбасы или 1158 порций пломбира, а теперь в "нэзалэжний" на 4000 гривен зарплаты могу купить только 50 кг варёной колбасы или 200 порций мороженого, причём нынешняя колбаса хуже по составу, а порция мороженого гораздо меньше по весу !
ЦеЭуропа2021-09-15 07:34:54
Неватник, давай скачи, радуйся повышению цен, и тарифов, ато СП-2 запустят.
Ху2021-09-14 20:11:27
Вату понесло. Щас пойдет слава КПСС и пломбир за 19 коп
Ху2021-09-14 20:10:27
Вату понесло.. Щас пойдет слава КПСС и пломбир за 19 коп
Академик2021-09-14 16:51:49
Как выяснилось, задержанный мерзавец -- участник АТО (Антинародной Террористической Организации), служивший в печально известном батальоне "Айдар". Все эти "добровольческие" карательные батальоны набраны из уголовного элемента и майданного сброда. Слава Украине ? ? ? Управлял этими уголовниками сам министр Аваков, тоже уголовный элемент, но высокого ранга, имеющий уже в своих руках практически личную армию для давления на Порошка и Зе. Нынешний катастрофический разгул преступности -- порождение так называемой "революции" гидно ..., тьфу ты, гадости !