USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі керуючу магазином оштрафували на 34 тисячі за роботу у карантин вихідного дня

У Запоріжжі керуючу магазином оштрафували на 34 тисячі за роботу у карантин вихідного дня

У Запоріжжі керуюча магазином одного з операторів мобільного зв’язку отримала штраф в 34 тисячі за роботу в карантин вихідного дня.

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на реєстр судових рішень.

Порушення зафіксували на проспекті Соборному у неділю, 22 листопада, коли діяв карантин вихідного дня. Керуюча магазином обслужила покупця, а саме продала йому флеш-носій. На жінку склали адміністративний протокол за ст. 44-3 КУпАП.

Суд у цій справі відбувся 21 січня. Керуюча магазином, яка не з’явилася на засідання, не визнала своєї провини в порушенні карантину. Адвокат намагався пояснити суду, що покупка була видана в якості інтернет-замовлення, як зазначено в чеку. Втім, на відеозаписах було видно, як покупець вибирає товар і його консультують в магазині. Після на касі покупець оплатив за товар готівкою.

Таким чином, суд, дослідивши всі докази, все ж оштрафував порушницю карантину на 34 тисячі гривень. Також вона повинна заплатити 454 гривні судового збору.

У Запорізькій області збираються побудувати льодову арену за 100 мільйонів гривень, – ФОТО


Читайте також:

У Запоріжжі за 120 мільйонів капітально відремонтують ділянку Набережній магістралі

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Вася2021-02-06 08:19:48
Ледовую арену построят вместо заводов и фабрик
Адвокат2021-01-27 20:12:23
Зеленский в своей программе не обещал увеличит все штрафы в 20 - 1000 раз и ввести ещё множество разных бешеных штрафов. Это вместо развития экономики, себе на зарплату.
Егор2021-01-27 09:36:00
Вместо защиты населения от преступников полицию обязали заниматься херней. Там пули и драки, а здесь- наличные в карман.