USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі вбивці Максима Самофалова зізналися у ще одній розправі: викрали жінку – тіло кинули у річку, – ФОТО, ВІДЕО

У Запоріжжі вбивці Максима Самофалова зізналися у ще одній розправі: викрали жінку – тіло кинули у річку, – ФОТО, ВІДЕО

У Запоріжжі один із підозрюваних у вбивстві 11-річного Максима Самофалова зізнався у скоєнні ще одного особливо тяжкого злочину.

Про це повідомляють в обласному управлінні Націнальної поліції.

Як вже писав «Перший Запорізький», після декількамісячних пошуків тіло зниклого 11-річного Максима Самофалова знайшли в Якимівці на території приватного будинку у погребі.

Викрадення та вбивство сталося на території Мелітопольського району майже 5 місяців тому. Двоє чоловіків 25 та 45 років силоміць посадивши дитину до авто та відвезли до домоволодіння, розташованого у селі Радивонівка Мелітопольського району. Хлопчика били та утримували у підвалі упродовж 2-х тижнів. Від отриманих тілесних ушкоджень дитина померла. Його тіло сховали у тому ж підвалі, заливши бетоном.

Правоохоронці провели спецоперацію по затриманню зловмисників. Злочинців заарештували на 60 днів на час розслідування.

В ході досудового розслідування один з підозрюваних зізнався у скоєнні ще одного особливо тяжкого злочину. За його показами, 24 вересня 2021 року на ґрунті виниклих неприязних відносин вони викрали і вбили 48-річну жительку Якимівського району. Одяг та особисті речі жертви спалили, а тіло кинули до річки Тащенак.

Вчора, 19 грудня, правоохоронці витягли тіло жінки, яку розшукувала з вересня минулого року, витягли з водоймища між селами Радивонівка і Мирне та направили на проведення експертизи.

За даним фактом відкрито ще два кримінальні провадження за ч. 3 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та п. 12, п. 13 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує довічне позбавлення волі. Досудове розслідування кримінальних проваджень триває. 


Читайте також:

Дитину медикам передала жінка на вулиці: подробиці смерті 4-місячної дівчинки у Запоріжжі, — ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0