USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі розгорнули 500 додаткових ліжок для лікування хворих на COVID-19

У Запоріжжі розгорнули 500 додаткових ліжок для лікування хворих на COVID-19

У Запоріжжі розгорнули близько 500 додаткових ліжок для лікування коронавірусних хворих.

Про це від час на наради під головуванням секретаря Запорізької міськради Анатолія Куртєва розповів заступник міського голови Геннадій Наумов, повідомляють у прес-службі мерії.

За його словами, попри це, завантаженість лікарень у Запоріжжі залишається на високому рівні.

Нагадаємо, з 18 жовтня Запорізька область перейшла до червоної карантинної зони і жорстко посилює заходи обмеження. Спочатку планувалося, що з переходом у місті проїзд у громадському транспорті відбуватиметься лише за наявності сертифікату про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту на COVID-19. Втім, міська влада пішла назустріч людям та ввела послаблені обмеження роботи громадського транспорту: проїд лише за кількістю місць у салону з використанням засобів індивідуального захисту.

Ддя перевірки дотримання карантинних обмежень у громадському транспорті та на зупинках, у місцях масового скупчення людей, у магазинах, торговельних центрах, на ринках будуть працювати мобільні групи, у яких братимуть участь правоохоронці, представники органів місцевого самоврядування, Держпродспоживслужби, Укртрансбезпеки.

Нагадуємо, що вакцинація є найбільш ефективним заходом профілактики від COVID-19. Щеплення від коронавірусу практично виключає можливість важкого перебігу хвороби. У Запорізькій області жоден вакцинований пацієнт не потрапив до реанімації з COVID-19.


Читайте також:

В Запоріжжі та області зросли темпи вакцинації: за останню добу щеплення від коронавірусу зробили понад 9 тисяч запоріжців

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0