USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі сталася смертельна аварія

У Запоріжжі сталася смертельна аварія

Вдень 6 липня у Вознесенівському районі Запоріжжя 24-річний водій «Ford Transit» збив 84-річного чоловіка, який переходив дорогу в невстановленому місці. За результатами медичного огляду водій був тверезий.

Про це повідомляють у Національній поліції у Запорізькій області.

Близько 11:40 водій «Ford Transit» під час руху вулицею Рекордна у напрямку вулиці Миру збив пенсіонера. Від отриманих травм постраждалий помер у машині «швидкої допомоги».

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Остаточне рішення буде ухвалено на підставі проведених слідчих дій та отриманих висновків судових експертиз.

Співробітники поліції звертаються до можливих свідків ДТП та осіб, які мають будь-яку інформацію, з проханням повідомити про це за телефонами: 099-720-24-51 або «102».

Збирала кошти окупантам й залишала людей без електрики: встановлено особу колаборантки із Запорізької області.


Читайте також:

Колаборанти Запорізької області здають позиції російських військових: подробиці.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0