USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі відкрили стрілянину по вікнах квартири: у мережі кажуть, що стріляли по балкону «зоошахрайки», - ФОТО

У Запоріжжі відкрили стрілянину по вікнах квартири: у мережі кажуть, що стріляли по балкону «зоошахрайки», - ФОТО

Інцидент стався опівночі 14 грудня у Хортицькому районі.

Про це повідомляють прес-служба ГУНП у Запорізькій області та запорізький журналіст Микита Шляхтунов на своїй сторінці у соцмережі.

По вулиці Воронезькій невідомий зі зброї стріляв вікнами квартири будинку по вулиці Воронезькій. Внаслідок чого пошкоджено вікна на балконі.

За цим фактом внесли відомості до ЄРДР за ознаками ч.1 ст.296 (Хуліганство).

Поліцейські встановлюють особи правопорушників.

Господиня квартири розповіла, що за два дні до цієї події їй дзвонили по телефону та погрожували, а також писали у соціальних мережах. За її словами, все через те, що вона відвезла бездомного собаку, якому була потрібна медична допомога, на перетримку в один із притулків. Також вона повідомила, що передбачає особу нападника.

«Місцевий наркобарон, який проживає з нею в одному будинку. Сусіди кажуть, що неодноразово бачили, як зграя неповнолітніх купувала у нього щось подібне до наркотичних засобів», – розповіла запоріжанка.

Водночас під постом Микити Шляхтунова обрушився шквал коментарів, у яких запоріжці кажуть, що жінка, по вікнах квартири якої стріляли, відома шахрайка.

Нагадаємо, у Шевченківському районі чотири дівчини віком від 15 до 16 років побили на спортмайданчику школи однолітків 16, 13 та 14 років. Також вони вимагали від них гроші, у зв’язку з чим у поліції відкриНайактивнішу учасницю бійки суд відправив на два місяці до СІЗО. Щодо ще двох підозрюваних застосовані запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту.

Читайте також:

У Запоріжжі автомобіль на Космічному спуску на швидкості протаранив бетонну опору мосту, – ФОТО

На Запоріжжі четвертий місяць шукають зниклого 11-річного хлопчика: результати невтішні

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0