USD: EUR:
... в Запорожье
До Запоріжжя на Форум Лідерів думок приїдуть Олексій Дурнєв, Яніна Соколова та продюсер «Орла и Решки»

До Запоріжжя на Форум Лідерів думок приїдуть Олексій Дурнєв, Яніна Соколова та продюсер «Орла и Решки»

Наступної суботи, 2 листопада, у Запоріжжі у виставковому центрі Козак-палац вперше відбудеться Форум Лідерів думок – перший в Україні майданчик взаємодії соціальних проектів, бізнесу і блогерів.

Про це повідомили організатори заходу.

У рамках форуму на головній сцені відбудуться виступи найвідоміших блогерів України.

«Нам вдалося запросити топових українських блогерів. Ми щасливі, що до Запоріжжя приїде журналістка , акторка та блогерка Яніна Соколова, відомий журналіст та блогер, зановник SKRYPIN.UA Роман Скрипін, справжня зірка Instagram, блогерка Тетяна Пренткович. Готуйте свої stories, на форум приїде відомий телеведучий, Youtube-блогер Олексій Дурнєв, – розповіла представниця команди організаторів форуму Катерина Маркова. – Також ми чекаємо у Запоріжжі ще одного секретного блогера, ім’я якого повідомимо пізніше».

На інших локаціях форуму відбудуться 11 виступів на теми створення різноманітного контенту та просування проектів/брендів у соцмережах, а також 6 воркшопів з фото/відео-контенту; сторітелінгу, ораторського мистецтва та просування бренду.

«Ми виклали на нашому сайті https://forum-ld.com/ розклад виступів. Там можна подивитися графік та дізнатися, які спеціалісти приїздять до Запоріжжя. Серед них, наприклад, екс-креативний продюсер шоу «Орел і Решка», продюсер і співавтор тревел-шоу «Дома лучше» Сергій Гулейков з лекцією «Базові скіли тревел-блогера» та викладач і актор театру імпровізації «Чорний Квадрат» Олександр Олешко, який проведе воркшоп «Відкрий рота» – робота на камеру».

«Третій кит, на якому стоїть Форум Лідерів думок» – це громадські організації. Чому соціальні проекти не можуть бути такими класними, таким цікавими? Ми будемо згадувати про те, що бізнесу треба просувати певні соціальні цінності у суспільстві. На першому поверсі буде працювати виставка соціальних проектів та ініціатив. Чекаємо гостей з Харкова, Херсона, Києва, Приморська, Бердянська, які будуть  показувати свої ініціативи, проводити певні активності та інтерактиви. Для  нас було важливо запросити в першу чергу запорізькі проекти, і чудово, що на форум також приїдуть представники таких проектів, як Реанімаційний проект реформ, БУР, Ukraїner та ін.. Вони будуть показувати кейсі своєї співпраці, – розповіла Вікторія Петрова. –   Найголовніше для невеликих громадських організацій те, що вони матимуть змогу на великій сцені, де будуть виступати Соколова, Дурнєв та Скрипін, презентувати свої проекти перед аудиторією, яка зібралася послухати популярних блогерів».

До речі, кращі учасники воркшопів – три громадські організації – протягом трьох тижнів будуть працювати над своїм медіа-планом з менторами. А по завершенню кращий з них отримає подарунок – оплату промоції своєї кампанії у соціальних мережах».

До речі, у рамках форуму відбудеться нагородження премії «Найкращий блогер Запоріжжя». Зараз у соціальних мережах триває голосування за кращих блогерів Запоріжжя у декількох номінаціях.

За підсумками проведення форуму організатори планують створити платформу для  зацікавлених у співпраці між блогерами, ГО та бізнесом.

Форум Лідерів думки відбудеться у суботу, 2 листопада, з 10:00 до 19:00 у виставковому центрі Козак-палац. Захід проводиться за підтримки грантодавців, а тому для всіх бажаючих вхід вільний.

Подробиці – за посиланням: https://forum-ld.com/.

Читайте также: Завтра Запорожскую область посетит президент Зеленский

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

2

ЦеЭуропа2019-11-01 10:57:07
"Дурiнь думкою богатiе".
Сергій2019-10-29 13:44:34
І нафіг тут ці порохоботи здалися? Гнати поганою метлою! Знайшлися блін "лідери думок"!