USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі ще один кандидат в нардепи передумав боротися за мандат до Верховної Ради

У Запоріжжі ще один кандидат в нардепи передумав боротися за мандат до Верховної Ради

Ймовірний “двійник” кандидата від “Опозиційною платформи – За життя” відмовився балотуватися в окрузі №75, що включає Дніпровський і Заводський райони Запоріжжя. Про це повідомляється на офіційному сайті ЦВК.

Йдеться про самовисуванців Олексія Каліцева з Приморського району. Підприємець подав до виборчої комісії заява з відмовою балотуватися по заявленому округу.

Примітно, що за 75 округу також балотувався кандидат від “Опозиційною платформи- За життя” Сергій Кальцев. Не виключено, що Каліцев був “клоном” Кальцева, який повинен був в зв’язку з співзвучністю прізвищ «відтягнути» на себе частину голосів виборців.

В даний час на окрузі зареєстровані ще 12 кандидатів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що депутат і фермер від «Батьківщини» Віктор Дудка передумав боротися за крісло нардепа по округу №81.

3

Горожанин2019-07-09 19:42:30
Да нет, это не он, это брат Владимира Кальцева, депутат Запорожского областного совета. Мне понравилось его выступление на сессии Запорожского областного совета, где он в пух и прах разнес председателя облсовета Самардака, о его нарушениях регламента совета, о решениях, принимающихся без обсуждения, вопросы которые Самардак не выносил на комиссии. Например, полное нарушение регламента и всех законов КЗОТ по незаконному увольнению директора коммунального прелприятия "Автохозяйство" Запорожского областного совета Трегубова В.Ю.
Мимоходом2019-07-08 21:25:44
Это тот Кальцев, что все деревья вырубил в парке Яланского. Неужели найдется хоть один идиот, который за него проголосует?
ЦВК2019-07-08 17:16:12
молодец....денег дали вот и ушел...