USD: EUR:
... в Запорожье
В Україні розгорнули роботу більше чотирьох тисяч Пунктів Незламності

В Україні розгорнули роботу більше чотирьох тисяч Пунктів Незламності

На території всієї України розгорнули роботу більше чотирьох тисяч Пунктів Незламності.

Про новий проект підтримки людей у своєму вечірньому зверненні розповів Президент України Володимир Зеленський.

Якщо знову відбудуться масовані російські удари і якщо буде розуміння, що за години постачання електрики не відновити, то активується робота Пунктів Незламності. Там усі базові послуги: це електрика, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Абсолютно безкоштовно і цілодобово.

«Усі ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв, враховуючи, які терористи воюють проти нашого народу і що вони намагаються зробити. Впевнений: допомагаючи один одному, всі ми разом зможемо пройти цю зиму», – зазначив глава держави.

Пункти працюватимуть обов’язково – при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо. Вже працює спеціальний сайт – nezlamnist.gov.ua, – на якому розміщено мапу таких пунктів по всій країні. На сайті та в усіх Пунктах Незламності можна буде дізнатись, де працює найближче АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

Російські терористи зруйнували пологове відділення лікарні у Вільнянську: загинуло немовля, двох людей дістали з-під завалів, – ФОТО


Читайте також:

Загинув чоловік, дві жінки тяжко поранені: у запорізькій поліції розповіли подробиці обстрілу пункту видачі допомоги в Оріхові, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0