USD: EUR:
... в Запорожье
У Кам'янці-Дніпровській ЗСУ знищили ворожий склад БК та близько 60 окупантів

У Кам'янці-Дніпровській ЗСУ знищили ворожий склад БК та близько 60 окупантів

Також наші захисники знищили дві російські реактивні системи залпового вогню, з яких рашисти обстрілювали Нікопольський район.

Про це повідомив голова Нікопольської громади Євген Євтушенко.

Після масованого обстрілу Нікопольського району ЗСУ завдали вогонь у відповідь по окупантах, які дислокувалися в районі Енергодару та Кам’янки-Дніпровської.

«Протягом ночі наші хлопці на протилежному березі знищили склад БК, два РСЗВ та близько шістдесяти ординців», – написав Євтушенко.

Рашисти у своїх телеграм-каналах вже традиційно заявили, що ЗСУ обстріляли житлові будинки та дитячий садок. Це ще одна провокація окупантів, і підтвердження того, що вони розміщують свою техніку у житлових кварталах, використовуючи мирне населення як “живий щит”. Українські захисники не завдають ударів по цивільній інфраструктурі, на відміну від свого підлого ворога. ЗСУ б’ють точно по ворожим цілям.

Раніше ми повідомляли, що цієї ночі окупанти з передмістя Енергодару випустили з «Градів» 120 реактивних боєприпасів по селу Придніпровське та Нікополю. Внаслідок масованої атаки загинули троє людей і дев’ять отримали поранення.

Читайте також:

У Мелітополі вночі підірвали захоплений окупантами сервісний центр МВС, – ФОТО

На Запорізькому напрямку строковик Нацгвардії збив ворожий штурмовик, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0