USD: EUR:
... в Запорожье
Знищено будинок, машину та все майно: російські військові атакували Запорізьку область, — ФОТО

Знищено будинок, машину та все майно: російські військові атакували Запорізьку область, — ФОТО

Минулої доби, 20 квітня, російські військові завдали 75 ударів по 20 населених пунктах Запорізької області. Ворог завдав трьох ударів з тактичної авіації, застосував чотири дрони, реактивні системи залпового вогню та артилерію проти мирного населення. Внаслідок ворожих обстрілів зафіксовано 15 повідомлень про руйнування.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Російський снаряд потрапив у двір одного із житлових будинків у Полтавці. Ворожою артилерією зруйновано будинок, автомобіль та все майно заявника, також пошкоджено присадибні споруди та прибудинкову територію.

У Преображенці від ворожої артилерії постраждав житловий будинок, а в Оріхові – приватні будинки та адміністративна будівля інфраструктурного об’єкта.

Малу Токмачку ворог атакував авіаційними бомбами, обстріляв з реактивних систем залпового вогню та артилерії. Внаслідок атаки загинули чоловік 54 років та жінка 65 років.

З осколковим пораненням було госпіталізовано 55-річну мешканку села Кам’янське, яка роздавала хліб місцевим жителям, коли розпочався черговий ворожий обстріл.

Поліцією та Службою безпеки України порушено кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Ракетні удари по будинках Запоріжжя: скільки грошей виділили на відновлення з бюджету.


Читайте також:

Знищують екосистему моря: окупанти будують перекриття річки у Запорізькій області.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram

0