USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі вимушених переселенців прихистив санаторій на Хортиці

У Запоріжжі вимушених переселенців прихистив санаторій на Хортиці

Компанія Метінвест у Запоріжжі надає допомогу вимушеним переселецям

У Запоріжжі вимушених переселенців прихистив санаторій на Хортиці.

Про це повідомляє «Індустріалка».

Запоріжжя приймає вимушених переселенців. Гуманітарний центр компанії Метінвест у Запоріжжі взяв на себе забезпечення проживання та харчування на базі санаторія-профілакторія на Хортиці. Людей забезпечують усім необхідним.

«Комбінат узяв на себе всі витрати на проживання та харчування 40 жителів інших міст. На сьогодні молодіжна організація повністю підтримує зв’язок з кожним переселенцем. Оголошено збір гуманітарної допомоги та її оперативна передача тим, хто її потребує. Ми максимально допомагаємо всім вимушеним переселенцям і продовжуватимемо надавати підтримку. Зараз ми також очікуємо з міста Маріуполя, з інших міст України десятки людей. Надаватимемо їм максимально всю необхідну допомогу», – зазначив директор з операційних поліпшень ПАТ «Запоріжсталь» Олександр Борисов.

Зазначимо, що Молодіжна організація «Молодь Метінвеста» також створила пункт збору гуманітарної допомоги для вимушених переселенців та тих, хто цього потребує.

Гуманітарну допомогу можна приносити з 8:00 до 17:00 за адресами: БК Металургів, каб.128 та у гуртожиток «Запоріжвогнетриву», вул. Історична, 37. Пункти гуманітарної допомоги будуть працювати щоденно, без вихідних. Дорогі українці, долучайтеся до спільної справи.

У Запоріжжі небайдужі городяни збирають речі для вимушених переселенців: як допомогти і куди звертатися


Читайте також:

Метінвест організує гуманітарну допомогу українцям із Європи

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0