USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі Володимир Буряк скликає депутатів на останню сесію перед канікулами: які питання будуть розглянуті

У Запоріжжі Володимир Буряк скликає депутатів на останню сесію перед канікулами: які питання будуть розглянуті

Запорізькі депутати збираються 26 червня на сорок першу сесію Запорізької міської ради. Про це стало відомо з розпорядження міського голови Володимира Буряка.

На останній сесії перед канікулами депутати розглянуть 23 питання з основного порядку денного і додаткові проекти рішень.

Так, депутатам належить внести зміни в програму ЖКГ і дати «добро» на співфінансування ремонтів в 94 багатоквартирних будинках. Крім цього на сесії планують внести зміни в громадський бюджет. До голосування за проекти тепер допустять переселенців і студентів з інших міст, які навчаються в Запоріжжі на постійній основі. Підрахунок голосів в письмовому вигляді буде проводиться автоматично і результати будуть вивішені на сайті міськради.

На сесії депутати планують виділити в рамках програми гроші на технічну підтримку і обслуговування комп’ютерних програм «Курс.Школа». Ще на сесії хочуть виділити додатково 185 тисяч гривень на проектну документацію по реконструкції сезонного спортивного табору «Авангард».

Наостанок депутати затвердять ряд земельних питань та матеріальну допомогу городянам, а також вкотре спробують пронести в зал питання про створення наглядової ради в концерні «Міські теплові мережі».

Детальніше ознайомитися з переліком питань на сесію ви можете нижче.

0