USD: EUR:
... в Запорожье
Цього року у Запоріжжі Покровський ярмарок відбудеться на Хортиці

Цього року у Запоріжжі Покровський ярмарок відбудеться на Хортиці

Цього року у Запоріжжі Покровський ярмарок відбудеться на Хортиці.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив міський голова Володимир Буряк.

«Хочу започаткувати в Запоріжжі нову традицію. Покровський ярмарок запропонував провести не на Набережній магістралі, як це було раніше, а на Хортиці. По-перше, не доведеться на три дні перекривати важливу для міста транспортну артерію. По-друге, ярмарок покликаний продемонструвати кращі українські традиції. А де, як не на Хортиці це вийде краще?», – написав мер міста.

Очільник міста повідомив, що хотів би, аби Покровський ярмарок з традиційного ринку, де продають і шкарпетки, і шашлик, перетворився на виставку виробів кращих майстрів з усіх куточків України.

«У цьому нам допоможе проект Made in Ukraine. Звичайно, й від наших запорізьких майстрів ми очікуємо цікавинок», – написав Буряк. – А родзинкою свята стане фестиваль «Країна мрій» Олега Скрипки. Сьогодні зустрівся з Oleg Skrypka на Хортиці, разом обійшли локації, домовилися спільно подарувати запорожцям гідне свято».

Цього року Покровський ярмарок традиційно відбудеться у жовтні. Подробиці святкування опублікують пізніше.

Читайте також: Енергоаудит школи, робот для очищення Дніпра і ІТ-хакатон: як запорізькі школярі втілюють екологічні проекти

0