USD: EUR:
... в Запорожье
Суд виніс вирок колаборантці із Запорізької області

Суд виніс вирок колаборантці із Запорізької області

Після окупації частини Запорізької області мешканка Бердянська почала співпрацювати із російськими загарбниками. Вона брала активну участь у проведенні, так званого, референдуму.

Про це повідомляють у Жовтневому районному суді Запоріжжя.

Прихильниця «руського мира» брала участь у форумі «Ми разом із Росією» (він проходив в окупованому Мелітополі), де була прийнята, так звана, «резолюція про підготовку та організацію проведення референдуму виборчою комісією Запорізької області». Колаборантка також очолила комісію з охорони громадського порядку на одній із «виборчих» дільниць Бердянська. Крім того, вона ходила по квартирах і чинячи психологічний тиск, змушувала людей брати участь у псевдореферендумі.

На судовому засіданні був присутній захисник фігурантки справи, якого призначила держава. Самої фігурантки не було. Рішенням суду підозрювану засудили до 6 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Також впродовж 15 років вона не має права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в органах влади.

Здавали учасників АТО та правоохоронців, змушували брати паспорти РФ: на лаві підсудних опинилися колаборанти із Запорізької області.


Читайте також:

В Запорізькій області загарбники створили чергову пропагандистську організацію.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0