USD: EUR:
... в Запорожье
Співробітники Запорізької АЕС можуть стати заручниками: окупанти завезли на станцію багато їжі та води

Співробітники Запорізької АЕС можуть стати заручниками: окупанти завезли на станцію багато їжі та води

На найбільшу атомну електростанцію у Європі російські окупаційні війська завезли багато провізії та води. Ймовірно, рашисти не відпустять персонал станції після чергової зміни й насильно заблокувавши їх на ЗАЕС.

Про це повідомляють у ДП «НАЕК «Енергоатом».

Оскільки на станції є дефіцит кадрів, російські окупанти, побоюючись наступу українських військових, готуються до тривалого утримання у заручниках працівників ЗАЕС.

До таких дій військові рфї вдавалися на Чорнобильській АЕС. Персонал станції насильно утримували майже місяць. Люди змогли повернутись додому після деокупації станції.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» біля машинної зали 4 енергоблоку ЗАЕС вибухнула російська міна. Росіяни намагалися «заспокоїти» працівників та швидко приховати сліди, щоб цього не побачили експерти МАГАТЕ.

Військові рф мінують територію поблизу Енергодару, абсолютно нехтуючи безпекою громадян. Також вони огородили під’їзди до об’єкта, встановивши додатковий паркан біля ЗАЕС.

Днями стало відомо, що колаборантів та працівників «Росатому» на станції попередили про примусову евакуацію, яка може початися незабаром.

Ворог завдав серію ударів по Запорізькій області, — ФОТО.


Читайте також:

Мелітопольський опір: окупанти розшукали дівчину, яка топтала триколор.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0