USD: EUR:
... в Запорожье
Школярці, яка побила ровесницю, обрали запобіжний захід: домашній арешт

Школярці, яка побила ровесницю, обрали запобіжний захід: домашній арешт

Прес-служба Комунарського райсуду повідомляє про обрання запобіжного заходу щодо школярки, яка побила 13-річного підлітка ногами.

15-річній дівчині обрали у якості запобіжного заходу домашній арешт на нічний час доби. Підозрювана, її захисник та законний представник заперечували проти клопотання слідчого, та просили призначити більш м’який запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

Суд запідозрив, що неповнолітня може вчинити інше кримінальне правопорушення, тому до дівчини  застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в період з 19 години вечора до 06 години ранку наступного дня.

Крім цього, на підозрювану покладено обов’язки прибувати два рази на тиждень до слідчого, не відлучатися за межі міста, повідомляти про зміну свого місця проживання та утримуватись від спілкування з потерпілою, а також з встановленими під час досудового розслідування свідками.

Читайте також: У Запоріжжі сестра побитої школярки планує зібрати мітинг під гімназією, — ВІДЕО

2

Сергій2019-10-17 14:28:14
Перший арешт варто таки закривати до ІТТ, щоб вона хочаб усвідомила, які люди в її оточенні серед яких і вона, ТАКА САМА злочинниця. Та вже потім після щирого каяття, пом'ягшити міру. А так вона вдома лише ще більш бурхливою уявою сама себе розпалює! Терапія це така штука, інколи шоковою буває!
Юлія2019-10-17 13:58:52
Я вважаю, що потрібно було для початку обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, щоб вона зрозуміла наскільки все серйозно, а потім замінити, у випадку усвідомлення своєї злочинної поведінки, на домашній арешт. Якщо дівчина вже бреше і поводить себе так зухвало, то домашній арешт це як курорт для людини, яка завдала тілесні ушкодження і моральні страждання трьом дівчатам, а може жертв було і більше!