USD: EUR:
... в Запорожье
Школярці, побитій юрбою підлітків у Запоріжжі, зробили операцію та необхідна ще одна

Школярці, побитій юрбою підлітків у Запоріжжі, зробили операцію та необхідна ще одна

Дівчинка є інвалідом і проживає з матір’ю та молодшою ​​сестрою у крихітній кімнаті гуртожитку. На неї чекає ще одна операція і невідомо ще скільки вона коштуватиме, тому сім’я потребує допомоги.

Про це повідомила адвокат сім’ї дівчинки Оксана Швець-Хомутова на своїй сторінці у Facebook.

Під час побиття Дружині Кравченка зламали носа. Також у неї почалися проблеми із нирками.

У Запорізькій обласній дитячій лікарні Жені у понеділок, 13 грудня, зробили операцію на носі: у цей час вона перебувала під ШВЛ. Дівчинка вже прийшла до тями. Попереду на школярку чекає ще одна операція – з вирівнювання носової перегородки.

Оксана Швець-Хомутова також розповіла, що з 2015 року дівчинка має інвалідність – замість правого очного яблука у неї стоїть протез-імплант. За її словами, поки лікарі навіть приблизно не називають суму, яку обійдеться лікування Жені.

Адвокат також закликала допомогти сім’ї школярки. Тато довгий час не працює, мама від нього пішла. Ще Женя має молодшу сестру, їй 8 років. Утрьох вони живуть у гуртожитку у кімнаті менше 7 кв.м.

Номер картки ПриватБанку Анни Корниченко (мами Корниченко Євгенії) № 4149 4991 1107 5121.

Нагадаємо, у Шевченківському районі чотири дівчини віком від 15 до 16 років побили на спортмайданчику школи однолітків 16, 13 та 14 років. Також вони вимагали від них гроші, у зв’язку з чим у поліції відкрили дві кримінальні справи за хуліганство та вимагання. Згідно з результатами судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження двох постраждалих кваліфікуються як легкі, ще одна експертиза продовжується. Найактивнішу учасницю бійки суд відправив на два місяці до СІЗО. Щодо ще двох підозрюваних застосовані запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту.

Читайте також:

У Запоріжжі автомобіль на Космічному спуску на швидкості протаранив бетонну опору мосту, – ФОТО

На Запоріжжі четвертий місяць шукають зниклого 11-річного хлопчика: результати невтішні

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0