USD: EUR:
... в Запорожье
Росія технічно не зможе приєднати Крим до Запорізької АЕС – голова

Росія технічно не зможе приєднати Крим до Запорізької АЕС – голова "Укренерго"

За словами Володимира Кудрицького, це те саме, що запускати космічні кораблі в космос за допомогою катапульти.

Про це він заявив під час брифінгу.

За словами голови правління НЕК “Укренерго” Володимира Кудрицького, з’єднання енергомережею Запорізької АЕС із Кримом технічно неможливе.

“Приєднання чогось до Криму, зокрема ЗАЕС, – це, з технічного погляду, історія з розряду про запуски космічних кораблів у космос за допомогою катапульти. Немає такої лінії, яка називається “ЗАЕС-Крим”, тобто вони не пов’язані безпосередньо мережевою інфраструктурою. Видати щось у Крим із ЗАЕС і до синхронізації (з енергомережею Європи) було технічно неможливо, і зараз після нашої синхронізації це тим більше технічно неможливо”, – розповів Кудрицький.

Він зазначив, що якщо такі плани у противника є, то вони є абсолютно нездійсненними.

Раніше «Перший Запорізький» повідомляв, що 16 березня внаслідок обстрілу російськими військами було пошкоджено високовольтну лінію електропередач ЗАЕС — Каховську 750 кВ, через яку здійснюється видача електроенергії із Запорізької атомної електростанції. Ремонт високовольтної лінії поки що неможливий, адже в зоні пошкодження продовжуються активні бойові дії.

Читайте також:

Російські війська у селах, мирне населення зазнає втрат: чим живе Пологівський район, — ВІДЕО, ФОТО

На Запоріжжі російські окупанти продовжують знищувати мирні міста: у Гуляйполі через обстріли згоріли будинки та авто

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

ЗП2022-03-19 20:30:07
Слава Украине! Героям слава!!!
Запорожец Задунайский2022-03-19 17:49:48
А что есть национальная гордость у май.дау.нов ? Шаровары - это национальная одежда турков, оставленные космы на выстриженной голове, т.е. оселедець - тоже турецкие, даже слово "козак" турецкого происхождения. Кстати о казаках, которыми май.да.уны так гордятся, так в свое время казаки официально находились на службе у Турецкого Султана и воспитывали из угнанных из Украины украинских мальчиков , предпочтительно светловолосых и голубоглазых, так называемых янычар, прославившихся своей жестокостью, и особенно по отношению к своим бывшим соплеменникам славянам. Другая часть казаков служила польским королям, находясь у них в реестре ( так называемые реестровые казаки ), получала денежное и вещевое довольствие, то есть были типичными вооружёнными наёмниками поляков. Слава Украине ???