USD: EUR:
... в Запорожье
Нова українська авіакомпанія запускає бюджетні рейси з аеропорту Запоріжжя

Нова українська авіакомпанія запускає бюджетні рейси з аеропорту Запоріжжя

Нова українська авіакомпанія Air Ocean Airlines запускає бюджетні рейси з аеропорту Запоріжжя.

Про повідомляє Avianews.

Авіакомпанія Air Ocean Airlines відкрила продаж квитків на п’ять внутрішніх рейсів – з Києва до Львова, Чернівців та Запоріжжя, а також зі Львова до Харкова і Дніпра.

Рейси між Києвом та Львовом і Запоріжжям виконуватимуться щодня з 21 листопада. Виліт буде о 08:10, а прибуття – о 09:10. З Києва літаки вилітатимуть о 19:00, а прибуття до Запоріжжя – о 20:00.

Вартість квитків: Promo (за акцією) – 32,1 доларів (835 гривень), Standart – 48,1 доларів (1259 гривень), Basic – 72,1 доларів (1879 гривень), Flexible – 97,1 доларів (2531 гривень), Premium – 185,1 доларів (4828 гривень).

Найдешевший тариф – Promo – включає перевезення ручної поклажі вагою до 7 кг та зареєстрованого багажу до 23 кг. Тариф Basic додатково дозволяє за 50 доларів змінити дату вильоту або маршрут. Тариф Flexible дозволяє безкоштовно змінити дату вильоту до трьох разів, змінити маршрут за 50 доларів, а також повернути частину грошей за квиток. Тариф Standart, у порівнянні з Flexible, дозволяє перевезти ручну поклажу вагою до 9 кг.

Найдорожчий тариф – Premium – включає перевезення двох ручних поклаж вагою до 7 кг кожна, два зареєстровані багажі вагою до 32 кг, безкоштовну зміну дати вильоту, повне повернення грошей за квиток, часткове повернення грошей за квиток у випадку неявки на рейс, зміну дати вильоту з доплатою у випадку неявки, а також зміну маршруту з доплатою.

Air Ocean Airlines – перша авіакомпанія, що використовуватиме літаки української розробки АН-148.


Читайте також:

На Запоріжжі через п’яного чоловіка дружина отримала 53% опіків тіла: її готують до операції, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0