USD: EUR:
... в Запорожье
На мера Запоріжжя відкрили кримінальну справу за відмову зупинити громадський транспорт

На мера Запоріжжя відкрили кримінальну справу за відмову зупинити громадський транспорт

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк повідомив, що сьогодні правоохоронці вручили йому повістку за порушеною кримінальною справою.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі.

«Причина в тому, що міська влада нібито не виконали постанову Кабінету міністрів про призупинення роботи громадського транспорту в місті, – розповів Володимир Буряк. – Коли мені передали повістку, я запитав, як бути з людьми, які повинні їздити на життєво необхідні процедури, зокрема гемодіаліз? Що робити запорожцям, які повинні доглядати за паралізованими або хворими літніми батьками? І таких людей сотні. Відповіді я не отримав».

На думку міського голови, рішення про продовження роботи громадського транспорту в Запоріжжі було прийнято відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України. У місті продовжили працювати автобуси в загальному режимі, трамваї і тролейбуси, заборонені перевезення в режимі маршрутного таксі не здійснювалися.

Міський голова також підкреслив, що вже підняв перед Прем’єр-міністром України Денисом Шмигаль питання про розширення переліку осіб, які можуть користуватися громадським транспортом.

«Інформую вас, шановні городяни: щодня на засіданні штабу ми оперативно вирішуємо нагальні питання. Медики виконують свою роботу в посиленому режимі. Комунальники продовжують дезінфікувати дороги, зупинки, парки, сквери, дитячі майданчики, лавки; керуючі – обробляти під’їзди та прибудинкові території. Соціальні працівники доставляють продуктові набори одиноким і маломобільних людям. Всі проблеми, які знаходяться в компетенції міста, намагаємося вирішувати максимально швидко, – написав Володимир Буряк на своїй сторінці в соціальній мережі.

Сьогодні зранку до мене в кабінет завітали правоохоронці та вручили повістку за порушеною кримінальною справою. Останнім…

Опубліковано Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья Пʼятниця, 10 квітня 2020 р.

Читaйте тaкож:

Стaлo известнo, в кaкoм нaселеннoм пункте Зaпoрoжскoй oблaсти бoльше всегo бoльных кoрoнaвирусoм

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram! 

3

Пупс2020-04-11 10:22:19
Олежка а кто планирует скоко людишек заразить?Ты наверно.Город должен ЖИТЬ!
Олег2020-04-11 01:47:56
Интересно а что скажут сотни тысяч здоровых, активных горожан когда из за действий мэра заболеет не 8-10 тысяч, как планируется, а 80 -100 тысяч жителей города? и умрут не 100-400 человек а 1000-4000? ,или больше? Может хватит играться? К тому же вроде переболевшие получают (после выздоровления)полный набор сердечных и легочных проблем, так что просто эпидемией дело может и не закончится. Решать проблемы с транспортом конечно нужно, но давайте не забывать интересы основной массы здорового и трудоспособного населения! Всем здоровья , мудрости и терпения!
сеня2020-04-11 00:48:45
я в первый раз увидел у нашего головы яйца. и похоже они железные.володя ты красавчик!!!!