USD: EUR:
... в Запорожье
Мелітопольці у зворушливому відео звернулися до Збройних сил України, — ВІДЕО

Мелітопольці у зворушливому відео звернулися до Збройних сил України, — ВІДЕО

Жителі тимчасово окупованого Мелітополя записали відеозвернення до захисників, у якому розповідають, що вся Україна вболіває за них та підтримує.

Мелітопольці, які вийшли на центральні вулиці міста у кольорах державного прапора, вкотре довели окупантам, що Мелітополь – це Україна.

“Дорогі солдати Збройних Сил України! Усі жителі Мелітополя хочуть звернутися до вас. Ми віримо у вас! Ми чекаємо на вас! Ми хочемо, аби кожен з вас міг почути ці слова. Не важливо, де ви зараз, у Києві чи в Ірпені. Ми чекаємо на вас – у Харкові чи Маріуполі, в Херсоні чи у Запоріжжі! Вся Україна вболіває за вас – кожен день, кожен час, кожну хвилину!”, – кажуть мелітопольці.

Раніше окупанти викрали трьох мелітопольців, які прийшли з квітами на Братську могилу.

Нагадаємо, що у Мелітополі рашисти викрадають комунальну та сільськогосподарську техніку. Також в окупованих містах Запорізької області російські терористи «підкуповують» місцевих жителів, в тому числі подібні факти були зафіксовані у Мелітопольському районі. Також у Мелітополі окупанти на “Уралі” пролетіли на “червоний”, протаранивши хлібний фургон.


Читайте також:

Постріли та спроби затримань: окупанти намагалися розігнати мирний протест в Енергодарі, – ВІДЕО

Кульові та міно-осколкові поранення: лікарі рятують дітей із Маріуполя та Запорізької області, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0