USD: EUR:
... в Запорожье
Червоний хрест на машині та напис «евакуація» не зупинили окупантів: запорізький волонтер розповів подробиці удару дроном, — ВІДЕО

Червоний хрест на машині та напис «евакуація» не зупинили окупантів: запорізький волонтер розповів подробиці удару дроном, — ВІДЕО

У вівторок, 6 лютого, запорізький волонтер Владислав Маховський отримав поранення в Авдіївці. Наразі життю чоловіка нічого не загрожує. Після отримання медичної допомоги він розповів, подробиці російської атаки дроном.  

Відповідне відео з’явилось на сторінці Владислава Маховського.

Чоловік каже, що в той день мав евакуювати з Авдіївки людей. Забирати їх мав з декількох точок. Владислав згадує, що під’їхав до місцевої церкви та виходячи з машини, побачив що в п’яти метрах над авто «висить» дрон.

«Ймовірно, він чекав коли я вийду. Тобто він не по машині бив. Я тільки вийшов з машини, спускаюсь, і бачу він дивиться на мене. Я показую «волонтер», в мене на бронежилеті це написано, та й на самій машині червоний хрест і напис «евакуація». Подумав, що це зупинить. Але він так швидко в мене… Він перед машиною прилетів і розірвався. Осколками мене поранило», — згадує волонтер.

Владислав каже, що спочатку в нього був шоковий стан. Він самостійно зміг дійти до знайомого, що мешкає в Авдіївці.

Дмитро спочатку надав пораненому волонтеру першу медичну допомогу, а потім, по при ворожий обстріл, побіг до місця де був зв’язок, щоб повідомити про пораненого.

«Дякувати там були наші хлопці військові. Вони фактично дотягли мене на своїх спинах до свого розташування. Ми перечекали, бо була загроза обстрілу КАБами. І коли з’явилось «віконце» ми виїхали. Мене чекав поліцейський підрозділ «Білі Янголи». Мене доправили до Покровська де надали допомогу», — розповідає Владислав.

Наразі волонтер у Запоріжжі. Отримує всю необхідну допомогу Ходити поки не може, але поранення не дуже важке. Владислав подякував всім за підтримку, та сказав, що після одужання знову продовжить свою справу.  

З артилерії ворог накрив Степногірськ: загинула мирна мешканка


Читайте також:

У Дніпрорудному ворог влаштовує масову перевірку права власності на квартири

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0