USD: EUR:
... в Запорожье
Як виглядають лінії оборони російських загарбників у Запорізькій області, — ФОТО, ВІДЕО

Як виглядають лінії оборони російських загарбників у Запорізькій області, — ФОТО, ВІДЕО

Російські окупаційні війська продовжують будувати лінії оборони на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Російські загарбники мінують поля та греблі, а також риють багатокілометрові окопи. Одна з ліній оборони ворога знаходиться довкола Бердянського аеропорту.

Про це повідомляє аналітик Brady Africk.

Мітки на карті — це розміщення окопів росіян по всій окупованій території України на основі даних супутника Sentinel-2.

Російські військові облаштували лінію укріплень навколо Бердянського аеропорту, на в’їздах до міста з боку Шовкового та Азовського, Старопетрівки, оборонні лінії біля трас та ненаселених пунктів Бердянського району та інших окупованих територій.

Російські війська в окупованому Бердянську зміцнили аеропорт траншеями та «зубами дракона». На цьому знімку показано частину лінії оборони вздовж дороги до аеропорту.

На цьому знімку показано частину лінії оборони у західній частині аеропорту.

В окупованому Токмаку ворог також укріпив місто окопами та «зубами дракона». На цьому кадрі частина лінії оборони вздовж дороги, що веде до міста.

Під Михайлівкою в Запорізькій області будується російська оборона

«Цю карту не слід розглядати як повний перелік укріплень Росії. Зміцнення були включені лише в тому випадку, якщо вони здавалися новими, використовуваними або розширеними після повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року», — йдеться у повідомленні аналітика.

Також у мережі опублікували лінію траншів російських окупаційних військ біля Мелітополя. Опубліковані кадри датовані серединою травня.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» у Запорізькій області, ворог будує лінії оборони з води. Щоб затопити поля, ворог перебив водогін і залишив три населені пункти на тимчасово окупованій частині регіону без води. Ворог хаотично мінує поля та греблі у Запорізькій області.

Окупанти викопали 70-кілометрового «цар-окопа» і тим самим пошкодили майже 160 курганів.

Російські загарбники завершили будівництво трьох рівнів оборонних зон приблизно на 120 кілометрах на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Окупанти збудували потужну оборону на Запорізькому напрямку. Про це написав офіцер запасу Сухопутних військ Фінляндії Пасі Паройнен, який ґрунтуючись на супутникових знімках Sentinel та Airbus опублікував аналіз російської оборонної мережі та польових укріплень однієї з дільниць Запорізького фронту.

Шпигунів завезли окупанти до Запорізької області: деталі.


Читайте також:

У Запоріжжі затримали «блогера», який публікував розміщення блокпостів й роботу українського ППО.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0