USD: EUR:
... в Запорожье
Били дронами, КАБами, РСЗВ та артилерією: у Запорізькій області зафіксували наслідки 234 ворожих влучань, є поранений, — ФОТО

Били дронами, КАБами, РСЗВ та артилерією: у Запорізькій області зафіксували наслідки 234 ворожих влучань, є поранений, — ФОТО

27 лютого військові РФ били КАБами, застосували ударні дрони, РСЗВ, артилерію та міномети по території Запорізької області. Поліцейські зафіксували наслідки 234 ворожих влучань по будинках мирних мешканців. Отримано інформацію про пораненого жителя Оріхова.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

В Оріхові в результаті обстрілу травмувався 53-річний місцевий житель, чоловік до лікарні не звертався.

Окупанти продовжують нищити житлову інфраструктуру регіону з різних видів озброєння. Минулої доби під вогонь потрапили Гуляйполе, Оріхів, Новоданилівка, Малинівка, Мала Токмачка, Роботине, Левадне, П’ятихатки, Приморське, Малі Щербаки.

У поліції зареєстровано 27 повідомлень про руйнування домоволодінь у Приморському, Оріхові, Гуляйполі та інших населених пунктах Василівського та Пологівського районів. В оселях побиті дахи, двері та вікна, на прибудинкових територіях пошкоджені господарські будівлі, гаражі та транспорт.

Слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження у межах ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Сили оборони відбили вісім атак біля двох населених пунктів Запорізької області


Читайте також:

Дає можливість перейти на змішаний формат навчання: у запорізькій гімназії відремонтували укриття, — ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0