USD: EUR:
... в Запорожье
Антисанітарія і цвіль: у Запорізькій області знайшли ряд порушень на підприємстві, де фасували питну воду

Антисанітарія і цвіль: у Запорізькій області знайшли ряд порушень на підприємстві, де фасували питну воду

Занедбані виробничі потужності, антисанітарія, калюжі на підлозі і цвіль в будівлі – в таких умовах фасується питна вода в Розівському районі.

Про це повідомляє прес-служба Держпотребслужби Запорізької області.

В ході позапланової перевірки фахівці виявили жахливі порушення санітарних норм на виробництві. Після вивчення ситуації і з огляду на існування загрози для життя і здоров’я людини, вирішили тимчасово припинити виробництво і оборот питної води на підприємстві.

Оператора ринку зобов’язали усунути невідповідності, але виробник проігнорував рішення головного держінспектора в частині заборони обігу харчових продуктів протягом 10 днів, тому поки на керівника підприємства накладено штраф в розмірі 300 000 гривень та окремо за ненадання інформації на вимогу посадової особи, що було необхідно для проведення державного контролю, штраф в розмірі 30 000 гривень.

Нагадаємо, в Запоріжжі біля одного з кафе на Набережній стався конфлікт між чоловіками, який закінчився стріляниною. Двоє запоріжців відкрили стрілянину по опонентам, в результаті чого п’ятеро людей отримали поранення. Стрільців поліція оперативно розшукала і затримала. Їм обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 30 днів без права внесення застави.

Читайте також:

У Запоріжжі вже в цьому році стартує реалізація проекту льодової арени

У Запорізькій області виявили африканську чуму: введений карантин

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0